Winkelwagen

Winkelwagen is leeg.

Recent bekeken

Geen recent bekeken artikelen.

Bas van Kranen

Bas van Kranen

Chefkok van Restaurant De Leuf te Ubachsberg

Twee zeer talentvolle cuisiniers staan garant voor het culinaire genieten bij De Leuf. Chefkok Bas van Kranen is al jaren een onmisbare kracht in de keuken van De Leuf en als geen ander in staat het zorgvuldig ontwikkelde smaakpalet van het restaurant uit te dragen. Aan Bas’ zijde staat Robin van de Bunt, die na een aantal succesvolle stages bij culinaire grootmeesters en het winnen van een prestigieuze Europese titel voor aanstormend culinaire toptalenten zich bij het team van De Leuf heeft gevoegd.

Over De Leuf

Bij De Leuf werken ze veelal met groente en vlees van Nederlandse grond. Bas van Kranen: "We proberen de smaken in ons gerecht zo puur mogelijk te verwerken waardoor alles herkenbaar is voor onze gast." Restaurant De Leuf staat voor streven naar de ultieme culinaire perfectie, in de warme en inspirerende omgeving van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Twee zeer talentvolle cuisiniers staan garant voor het culinaire genieten. Na een heerlijke avond tafelen niet naar huis? Het kan! De Leuf beschikt over enkele prachtige, authentieke gastenkamers.

Dalstraat 2
6367 JS Ubachsberg
+31 (0)45 575 0226
www.deleuf.nl